Skal du have sendt noget med posten?

Når nu vi lever i denne ultra-elektroniske tidsalder, hvor du i princippet bare har brug for internetforbindelse for at få dit liv til at fungere, kan man hurtigt komme til at tro, at posten er blevet overflødig. Internetforbindelsen giver dig adgang til arbejde. Du søger online og får svar online. Internetforbindelse giver dig adgang til mad, drikke, tøj og alt hvad du behøver til dit hjem.

Et par klik og du får alt leveret lige til dørtrinnet. Kærligheden kommer også flyvende på nettet, opload et billede af dig selv, swipe til højre og dit næste knald eller livs kærlighed står klar med åbne arme. Så hvad skal vi dog med fragt og forsendelser, når hele vores liv egentligt kan fungere 100% online?

Vi går tilbage i tiden

Men når nu alt er uhåndgribeligt og sendes virtuelt fra en pc til en anden. Fra en telefon til en anden. Fra en Ipad til en anden. Fra en table til en anden. Fra en device til en anden. Så er det altså rart at få noget fysisk i hånden engang i mellem. Noget så simpelt som en boblekuvert. Du går ud i din postkasse, med din medbragte nøgle.

Måske er du en af dem, som stadig modtager en fysisk avis. Så tager du avisen. Måske er du også en af dem, der får tilbudsaviser. Så tager du dem. Men – hov – stop lige engang. Der ligger noget i postkassen. Noget andet. Noget nyt. Noget du ikke plejer at få. Noget du måske ikke har set i flere år.

En glæde

Det er en boblekuvert! Det første indtryk er nysgerrighed. Hvem kommer den mon fra? Hvem er afsenderen? Hvad er anledningen? Og er den overhovedet til dig, eller er den til Frøken Husvidt Gregersen, som du er nabo til. Du kigger på navnet, som er håndskrevet og jo, det er sørme dit navn der står på. Det næste indtryk er følelsen af taknemmelighed. Fordi der er nogen, der har tænkt på dig. Nogen, der har gjort sig umage.

Tænk sig, at man føler at nogen gør sig umage, når de sender noget med posten, i stedet for bare at sende en e-mail, når det nu er så nemt. Så unden overhovedet at vide, hvad boblekuverten indeholder og hvad du skal bruge indholdet til, ja, så bliver du faktisk lidt glad for at have modtaget den. Fordi nogen har tænkt på dig og givet sig tid til at sende noget til dig. 

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen