God og sund mad – Ret nemt!

Når du får leveret en måltidskasse fra RetNemt, får du stort set alle de ingredienser som du skal bruge til, at udforme retterne. Langt de fleste måltidskasser kræver dog, at du selv lægger inde med få ingredienser. Det kan være ingredienser såsom salt, peber, stegeolie, sukker og mel. Men du slipper for alt besværet med at skulle handle stort ind, og du sparer derved en masse tid!

Udover måltidskassen kan du tilvælge, at få leveret frugt og ekstra grønt. Alt frugt og grønt, som indgår i måltidskasserne er købt på Københavns Grønttorv, som leveres friske til RetNemts pakkeri om morgenen på selve pakkedagen. Kvaliteten vil altid være i top, da der omhyggeligt bliver sorteret dårlige grøntsager og frugter fra under pakningen. Det er altså bare Ret Nemt

Med Retnemt, kan du få måltider op til fem dage om ugen for 35 kr per person. Det er altså en rigtig god pris, når man tager i betragtning hvad det ellers koster, når man skal ud og handle til et helt måltid. 

Hos RetNemt får du leveret lækre, sunde og velsmagende råvarer til døren, uden at du selv skal ud og handle ind. Du bestiller udelukkende alle måltidskasser online, og det kunne faktisk ikke blive meget nemmere. Det er en rigtig god idé for dig, som lever et travlt liv, og ikke altid har tiden – og overskudet til at skulle lave den helt store middag hver dag. Du får leveret maden en gang om ugen, og leverandøren sørger for, at pakke råvarerne i afpassede mængder ned i kasserne, sammen med opskrifter til de valgte dage. Benytter du dig af en måltidskasse fra RetNemt, bliver hverdagen nemmere, da du får tid til andre vigtige daglige gøremål, og aftensmadens bliver ikke bare en sur pligt, som det ellers kan være. RetNemt levering finder sted 1-4 gange om ugen, og du kan naturligvis selv bestemme, hvor ofte du vil have det leveret. Derudover kan du selv vælge hvor mange personer du ønsker måltider til.

Da du kan vælge mellem 12 måltidskasser fra RetNemt, og du kan derfor meget nemt tilpasse dine behov og ønsker. Du nok skal finde en måltidskasse, som falder i både din og og din families smag. I måltidskasserne finder du opskrifter, der er lette, at følge, og som resulterer i et færdiglavet måltid på maksimum 30 minutter.

Alle måltidskasser fra RetNemt bliver tilmed leveret i en køleboks som gør, at du ikke behøver være hjemme når den bliver leveret. Råvarerne kan altså holde sig friske i op til 24 timer, før de behøver komme i køleskabet. Det er da Ret nemt ikke?

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen