Forslag til karantæneaktiviteter

Hvis der er en ting flere og flere danskere begynder at gøre, så er det at kede os. Vi mennesker er slet ikke designet til at være a-sociale i den grad som staten gerne vil have lige nu – og det gør mange mennesker helt skøre i hovedet. 

Hvis du har været i karantænen og læser dette kan du også nikke anerkendende til at det kan være overraskende svært at finde på noget at give sig i kast med, når man har været alene hjemme lige længe nok. 

Derfor skal der også idéer på bordet, så vi holder hjernen og kroppen sunde og raske i denne kriseperiode. Nedenfor finder du et par gode forslag til hvad du kan give dig i kast med, hvis du er træt af at se Netflix og gøre rent i huset eller lejligheden. 

Du kan træne 

Hjemmetræning er coronatidens helt store hit og det siger næsten sig selv hvorfor – sommeren står lige for døren og det er nu alle kneb gælder. Hvis du går med drømme om at have en fantastisk sommerkrop, så skal der arbejdes på den selv imens der er karantæne, ellers er der chance for at du mister alt det du havde arbejdet så hårdt for.

Der er heldigvis få steder der er ligeså gode at træne som hjemme. Hjemme er nemlig hvor køkkenet er og hvis du har gået meget i fitness tidligere så ved du godt at 70% af alle resultater sker i køkkenet. 

Derfor bør du overveje at skære de søde sager fra og leve lidt mere hensigtmæssigt – det er alle cravingsne værd når du engang er kommet over din sukkertrang. 

Du kan få gjort alt det du normalt forsømmer

De fleste mennesker har et eller andet som de går og forsømmer – det kunne være renoveringen af de gamle lejehus, at lige male hele huset eller måske findes der nogle kursuser online som du har villet se virkelig længe – uanset hvad du går og forsømmer så er nu tiden til at få det overstået.

Det er ikke sundt for vores rygrad at blive ved med at udskyde ting vi egentligt gerne vil – det handler om at eksikvere på ting som du ved du bliver glade for, og det har du i hvertfald tid til nu. 

Hvis du har et webinar du gerne vil se, så få det set! Hvis du gerne vil renovere huset, få det gjort! Hvis du mangler mere inspiration kan du Se mere her.

 

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen