Dogging fun – hvad bør jeg vide?

Hvis ikke dogging fun lige er et term du mener at have hørt før, så vil det nok overraske dig at størstedelen af os mennesker har været med til det på et eller andet tidspunkt i vores liv. Termet, som udspringer fra England, dækker over det at mødes med helt og aldeles fremmed mennesker, for at have sex i offentlige rum – det kunne være i skoven, parken eller på stranden. 

En undersøgelsen i England viser faktisk også at op mod 50% af alle briterne på et eller andet tidspunkt i deres liv har haft sex udenfor, og dermed bidraget til dogging fun fetichen. 

Hvis du går og er lidt interesseret i at blive klogere på det, og gerne lige vil vide alt det du bør vide, så er du kommet til det rigtige sted. Du finder en mini-guide til dogging fun herunder.

Det bør du vide – internettet

Dogging fun er en af de feticher der har kunne vokse sig stor takket være internettet. I gamle dage var det ikke tilnærmelsesvist lige så nemt at finde en der havde den samme fetich som du selv havde, det er noget internettet i høj grad har vendt op og ned på. 

Dogging fun er ikke noget du behøver at søge længe efter før du nok har fundet et forum tæt på dig. På disse forummer kan interesserede chatte med hinanden, arrangere møder, læse retningslinjer og plotte deres ynglingsteder at mødes ind på et interaktivt dogging kort. 

Der er dog lige én ting med mange af disse forummer, de værdsætter privatliv enormt højt og derfor skal man også være betalende medlem for at kunne chatte med andre.

Det bør du vide – lovgivningen

Der findes ikke nogen regler der direkte går mod dogging fun, der findes dog to regler i Danmark som godt kunne have noget med dogging at gøre – de handler om blufærdighed og det at genere den offentlige ro – du finder dem herunder:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Hvis du har disse to i frisk erindring og bruger din sunde fornuft burde du nok klare den uden at ende i fængsel i fire år.

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen