Sex i det fri – hvad bør jeg vide?

Det er noget de fleste mennesker har gjort på et eller andet tidspunkt i deres liv, om det var med fuldt overlæg eller bare en fuld tilfældighed er lige meget – alle der har haft sex med fremmed mennesker udenfor har bidraget til fetichen dogging fun. 

Dogging fun stammer fra England og er et slang term der dækker over det at mødes med fremmed mennesker på offentlige steder og have samleje, enten bare to mennesker eller mange. Det kunne også være to mennesker der havde samleje, men at der var et par stykker ude i skoven der holdte øje. Dogging fun er nemlig et paraplybegreb for mange forskellige feticher, der åbenbart spiller ret godt sammen. 

Sex i det fri – hvad må jeg?

Hvis du gerne vil kaste dig ud i dette fetichmiljø, men er en smule usikker på hvordan og hvorledes man plejer at gøre, og hvad man bør være opmærksom før- i og efter akten. I værste tilfælde kan det at have sex udendørs nemlig sende dig i fængsel i op til fire år – og det er de færreste der tænker at det lige er uvidenheden værd. 

Der findes ingen love der direkte går imod det at have sex udenfor, der er dog et par regler som omhandler respekt for andre mennesker og blufærdighed, som virkelig er værd at kende før du kaster dig ud i det. 

Lovene lyder som følger:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Hvis du kender disse to regler og agerer efter dem, har du gode chancer for aldrig nogensinde at blive snuppet med bukserne nede. Det er også de færreste der nogensinde har set en avisartikel om en der røg i fængsel på grund af udendørs sex. 

Hvor finder jeg ligesindet?

Der findes, takket været internettet, et utal af forskellige forummer hvor man både kan anbefale forskellige steder, chatte med ligesindet og læse diverse tommelfingerregler. Ved at engagere dig i et fællesskab omkring fetichen er du også sikret den bedste viden fra start af – det er nemlig lidt pinligt hvis du nu misforstår en fremmeds signaler og begynder at smide klunset.

Læs om det her

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen