To grunde til at overveje et lån

Få hjælp til lån på Guide til kviklån samt nyheder omkring lån generelt.

Det der med at optage et lån, det er virkelig ikke for alle. Der er nogle mennesker her i verdenen som bliver virkelig mentalt påvirket af at skylde penge væk, som de ikke har. Hvis du er en af disse mennesker, så er jeg bange for at du ingen værdi eller glæde vil finde i dette indlæg.

Hvis du derimod går med drømme om enten at starte din egen virksomhed, købe det hus du altid har drømt om eller flytte til en helt ny by i forbindelse med studiestart og er indforstået med at det koster lidt, så kan du finde to gode grunde til at låne penge til at komme i gang for herunder. 

Du gør fremtidige dig en tjeneste

Noglegange skal man bare bruge penge, for at kunne tjene penge. Hvis dette er tilfældet for dig, og du kun kan studere til det job du gerne vil have i en anden by – så go for it! En god tommelfingerregel med at låne penge igennem enten SU, banken eller de mange kviklånsudbydere er at så længe det hjælper dig med at komme frem i livet og det forsat vil gavne fremtidige dig, så er der fri bane. 

Det nytter nemlig ikke altid at gå stille med de økonomiske døre, hvis man gerne vil opnå noget ekstremt. Hvis du ved, at dit renoveringsprojekt af huset er noget der vil give dig og familien glæde, men som du til gengæld skal afbetale på i 10 år, så er der intet der stopper dig fra at få et banklån (din nuværende økonomi skal selvfølgelig være i orden). 

Du giver dig selv bedre forudsætninger for at spare eller tjene penge

Lad os starte med et godt eksempel på overstående. Du er studerende og tager på nuværende tidspunkt bussen til og fra skole. Det koster dig 22 kroner hver vej – altså 44 kroner om dagen. Det har du regnet sammen at det løber op i ret mange penge (704 kroner), når du tager bussen i skole 16 gange i måneden. Ved at tage et lån for at købe en cykel og så selv cykle, sparer du de 704 kroner i måneden hvilket gerne burde løbe op i prisen på den cykel som du gerne vil have efter bare et par måneder. 

Hvis du låner penge sådan her og altid har bagtanke i det, så kan du også give dig selv meget bedre levevilkår. For mere information: Lån penge

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen