On-page SEO og hvordan du gør

Så nu har du fået styr på den tekniske SEO på din hjemmeside eller din virksomheds. Og nu er du interesseret i at få skrevet noget kick-ass content til jeres side, så googles søgemaskine automatisk sender jer til den organiske søgehimmel. 

Det forstår jeg godt, drømmen for mange erhverv nu til dags er at have mange organiske besøgende, det er nemlig potentielt gratis kunder i butikken – og så er annocepengene sparet. Og som de fleste ved, men specielt en god regel i erhvervslivet, så er penge sparet penge vundet. 

I dette indlæg vil du lære om hvordan du kan optimere det indhold du har på din hjemmeside – altså tekst, billeder og meget mere. 

Før du begynder at skrive noget som helst, bør du dog kigge lidt på hvad dine potentielle kunder egentligt søger på, når de prøver at finde jeres produkter eller virksomhed. Denne regel gælder uanset om det er et blogindlæg, en produkttekst eller noget helt tredje som du skal skrive. Det skal altid være nemt og relevant for dine læsere – ellers bibeholder det ingen opmærksomhed og tjener desværre heller ingen penge. 

Du skal kigge på alt dit indhold og gøre det SEO-venligt. Et rigtig godt sted at vinde billige SEO point hos google, er hos dine produkt- og kategoritekster. Sælger du eksempelvis telte kunne du være tilbøjelig til \’bare lige at skrive en hurtig produktbeskrivelse med de vigtigste specs\’, men en produkttekst er faktisk også et helt fantastisk sted at uddybe med henblik på at fremhæve nogle specielle ord – for eksempel telt. Gør du dette ved alle dine 100 telte er der også meget bedre chance for at du får banket helt ind i googles hoved, at du faktisk sælger telte og det vil medføre en bedre placering på netop det søgeord. 

Hvis du ikke allerede ved hvad title tags er, så er det virkelig på tide at du bliver bekendt med dem. De er det første din potentielle kunde ser til din butik – det er dét søgeord de søger på og det resultat der er titlen i en googlesøgning – utroligt vigtigt at indtænke søgeordet her også – da det både er det google og kunden vil have.

Hvis du allerede nu har fået lidt mere indblik i hvor omfattende google og SEO egentligt er, så frygt ej. Der er nemlig et hav af dygtige SEO bureauer derude der altid er klar til at kaste en gratis SEO analyse din vej – læs mere på dette link SEO bureau Århus

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen