Få sandblæst dit hus af træ

Er du den glade ejer af et sommerhus eller en kolonihave og er det tid til at få malet træværket, kan du med fordel starte med at at få en sandblæsning af træhus og få fjerne gammel maling. Herved vil træet stå bart og vil bedre tage imod den nye maling. Det er vigtigt at der bruges de rigtige korn når der sandblæses, da træet ellers vil flosse og det vil det ikke have godt af. Husk at få gjort det i god tid, så træet har tid til at tørre ud inden det får en omgang maling. 

Vælg en miljøvenlig sandblæsning

I dag er det muligt at vælge en miljøvenlig sandblæsning. Derved minsker du risikoen for at der kommer sand, gamle malerrester og andet rundt i din have og ned i grundvandet. Samtidig bliver sandet genbrugt og efterfølgende omsmeltet og genbrugt andet sted. 

Især værd at overveje, hvis huset er gammelt og har været malet mange gange. Det er først de senere år at der har været fokus på, hvilken type maling der er brugt og konsekvenserne ved brug af f.eks. maling med terpentin. 

Vælg den rigtige håndværker

Ind jeg vælger en håndværker plejer jeg at indhente mindst 3 tilbud. Det gør jeg for at sikre mig at jeg ikke får fat i den dyreste og dårligste ved et tilfælde. Ved at have mindst 3 skriftlige tilbud, har jeg mulighed for at danne mig et overblik. Det er ikke sikkert at jeg vælger den billigste, det kan være at en af de andre kan starte hurtigere, bruger en bedre metode og materialer eller har en bedre service. Samtidig plejer jeg at tjekke trustpilot. Jeg stoler ikke på alt hvad der står. Især ikke de bedste anbefalinger eller de værste, men er der ting der går igen er det noget der er værd at være opmærksom på. Det kan være overholder de aftaler, kommer de til tiden, bliver der ryddet op til sidst og var der overensstemmelse mellem pris og kvalitet. 

Hvis der er overensstemmelse mellem hvad jeg har fået af tilbud, hvad håndværkeren har fortalt, da han var ude og afgive tilbud og hvad jeg har kunne læse mig til er det den håndværker jeg vælger. 

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen