Se her, hvis du også er stresset!

Er du også stresset?

Stress er en af de helt store syndere i vores samfund. Vi lever et liv, hvor vi presser os selv mere og mere. Der er deadlines, der skal overholdes. Der er børn, der skal hentes og afleveres og passes på. Der er arbejdsliv, hverdagsliv, venner, ægtefælle, pligter, fornøjelser og en masse andre ting. Til sammen er disse ting med til at skabe stress i vores liv. Vi vil gerne slå til alle steder. Kender du mon det?

Giv dig selv ro

Du er herre i dit eget liv. Du bestemmer selv, hvor længe du vil presse dig selv og hvornår det er tid til en lille pause. Og her er et godt råd til dig: wellnessmassage er en effektiv behandling til dig, der gerne vil stresse af, men har brug for en lille hjælpende hånd. Med wellnessmassage giver du dig selv tid og ro til at finde balancen i dit liv igen. Wellnessmassage hjælper dig til at skabe forbindelse mellem krop og sind. Wellnessmassage hjælper dig til at få pulsen ned og tankerne i ro.

Hvorfor skal du vælge wellnessmassage?

Mange vælger wellnessmassage, fordi de trænger til et rum, hvor der er fokus på krop og sind. Et rum, hvor det er okay at tage imod og nyde. Et rum, hvor der ikke er krav og forventninger, men hvor din eneste opgave er at ligge på briksen og få en blid massage.

Wellnessmassage hos God Krop foregår ved, at du ligger varmt og godt på en opvarmet briks. Din massør tilpasser styrken, så den passer til dig og dine behov. Du kan få massage på hele kroppen og i dialog med behandleren, kan I tilpasse massagen undervejs. Som regel gives der både massage på hænder, fødder, ansigt og krop. Du vil derfor forlade klinikken helt beroliget og afslappet og du vil opleve mærkbar forskel i forhold til dit stressniveau.

Wellnessmassage er god for både krop og sind. Du vil opleve forskellig effekt af din behandling. Fælles for de fleste er dog, at opleve følgende:

  • Bedre søvn.
  • Lavere stressniveau.
  • Du vil være bedre i kontakt med dig selv og mærke en styrket forbindelse mellem krop og sind.
  • Puls og tanker vil have lettere ved at falde til ro efter en beroligende behandling.

Hvis du har tendens til at være meget i dine tanker, dine bekymringer og generelt være mere i hovedet end i kroppen, vil du have stor effekt af vores wellnessmassage. Vi skaber en forbindelse mellem krop og sind ved at fokusere på netop dig. Du får mulighed for at slippe din stress. Det er din tid.

 

Indlæg oprettet 32

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen